Репозиторій ВТЕІ
id: 26078
Назва: Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами
Автори: Поліщук Г.Є., Семко Т.В.
Ключові слова: суміші, морозиво, кріоскопічна температура сироп стабілізатор
Дата публікації: 2021-01-11 23:40:31
Останні зміни: 2021-01-11 23:40:31
Рік видання: 2015
Аннотація: В статті науково уточнено та модифіковано розрахунковий метод визначення точки замерзання сумішей морозива за еквівалент сахарози, що дозволить корегувати рецептурний склад морозива з більшою точністю.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26078
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. 2015. № 1(89), Т. 2. С. 109-116
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26078.pdf Розмір : 624023 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити