Репозиторій ВТЕІ
id: 26177
Назва: Виробництво і споживання сиру: історія та сучасність
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: Сир, історія, розвиток, джерела інформації, технологія, споживання, сировина, сировиробництво, процеси, наукові основи.
Дата публікації: 2021-01-13 12:57:47
Останні зміни: 2021-01-13 12:57:47
Рік видання: 2018
Аннотація: В статті наведено історичні етапи розвитку сироробства, узагальнено та
хронологізовано їх, починаючи з давніх-давен до сьогоднішнього дня.
Проаналізовано стан виробництва та споживання сиру у різних країнах світу.
166
Доповнено та систематизовано теоретичну базу, яка необхідна для
встановлення причинно-наслідкових зв’язків сучасного стану сироваріння у
світі та Україні зокрема. Результатом дослідження є висновки про те, що
кожна народність має свої традиції виробництва та споживання сиру, які
сформувалися під впливом багатьох факторів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26177
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. Ч. II. С. 165-173
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26177.pdf Розмір : 441248 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити