Репозиторій ВТЕІ
id: 26194
Назва: Формування функціональних властивостей м’яких сирів на основі кориці
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: м’які сири, моцарела, функціональні компоненти, нутрієнти, технологічний процес, кориця, діабет
Дата публікації: 2021-01-13 15:44:57
Останні зміни: 2021-01-13 15:44:57
Рік видання: 2017
Аннотація: В статті запропоновано шляхи формування функціональних властивостей м’яких сирів, обґрунтовано доцільність використання кориці як функціонального інгредієнту у їх складі, зокрема у моцарелі. Узагальнено технологічні особливості виготовлення м’яких сирів. Визначено роль кориці у профілактиці та лікуванні діабету. Проаналізовано наукові дослідження щодо впливу кориці на стан хворих діабетом. Доповнено та систематизовано теоретичну базу, яка необхідна для впровадження кориці у процес виробництва моцарели. Розроблено рекомендації щодо вживання кориці як лікувального компоненту у складі моцарели.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26194
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Молодий вчений. 2017. № 4 (44). С. 537-540
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26194.pdf Розмір : 379443 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити