Репозиторій ВТЕІ
id: 26787
Назва: Сучасна технологія УВТ-обробленого молока тривалого зберігання (за матеріалами кафетерію (ФОП Бондар О.П.)
Автори: Цвик В.В.
Ключові слова: УВТ-обробка, молоко тривалого зберігання, ультрапастеризоване молоко, технологічна лінія ВТІС
Дата публікації: 2021-02-23 10:22:06
Останні зміни: 2021-02-23 10:22:06
Рік видання: 2021
Аннотація: У кваліфікаційній роботі досліджено хімічний склад та властивості сировини для виготовлення молока тривалого зберігання; обґрунтовано вибір параметрів технологічного процесу виготовлення молока тривалого зберігання; удосконалено традиційні технології обробки молока шляхом застосування УВТ-обробки; визначено харчову цінність, у тому числі біологічні і функціонально-фізіологічні властивості отриманої продукції; розроблено технологічну схему виготовлення молока тривалого зберігання із застосуванням УВТ-обробки.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26787
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26787.pdf Розмір : 200340 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити