Репозиторій ВТЕІ
id: 26792
Назва: Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції (за матеріалами пекарні (кондитерський цех) (ФОП Войтова Л.В.)
Автори: Васьківький Б.М.
Ключові слова: цільнозернове пшеничне борошно, рецептура хлібобулочних виробів
Дата публікації: 2021-02-23 11:01:09
Останні зміни: 2021-02-23 11:01:09
Рік видання: 2021
Аннотація: Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції» викoнaнa за матеріалами пекарні (кондитерський цех) ФОП Войтова Л.В. B poбoті досліджено традиційні технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна та здійснено удосконалення їх виробництва з метою забезпечення комплексного формування якості продукції.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26792
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26792.pdf Розмір : 177944 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити