Репозиторій ВТЕІ
id: 27441
Назва: Удосконалення технологічного процесу переробки молока на сухе молоко (за матеріалами ТОВ «Дережнянський молочний завод»)
Автори: Сенченко В.І.
Ключові слова: молоко, сухе молоко, продукт, якість, сушарка, технологія
Дата публікації: 2022-02-14 11:01:20
Останні зміни: 2022-02-14 11:01:20
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі представлено удосконалення технологічного процесу переробки молока на сухе молоко. Сухе молоко – продукт, отриманий з натурального коров`ячого молока шляхом його згущення і висушування в спеціальних сушильних установках. Цей порошок розчиняють у теплій воді. Отриманий готовий напій зберігає всі корисні властивості натурального молока. Бажання виробників поліпшити органолептичні властивості, водночас гарантувати безпеку і рентабельність продуктів може призвести до зміни традиційних способів виробництва сухого молока.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27441
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27441.pdf Розмір : 217987 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити