Репозиторій ВТЕІ
id: 27487
Назва: Удосконалення технології виробництва пасти з додаванням гідробіонтів (за матеріалами ресторану"Прімавера")
Автори: Шишковська А.В.
Ключові слова: гідробіонти, паста, рецептура, морська капуста, морський вугор, харчова цінність
Дата публікації: 2022-02-14 15:35:29
Останні зміни: 2022-02-14 15:35:29
Рік видання: 2022
Аннотація: Удосконалено технологічний процес виготовлення пасти з додаванням гідробіонтів у ресторані "Прімавера" шляхом розробки нової пасти "Фетучіні з вугрем і морською капустою"; охарактеризовано технологічне обладнання для виготовлення пасти "Фетучіні з вугрем і морською капустою"; проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва розробленої пасти.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27487
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27487.pdf Розмір : 180827 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити