Репозиторій ВТЕІ
id: 27489
Назва: Дослідження і розробка технології кисломолочного продукту для харчування людей похилого віку (за матеріалами АТ "Житомирський маслозавод")
Автори: Юзвінський М.Л.
Ключові слова: кисломолочний продукт, кефір, вітаміни, технологія, бактеріальні препарати, біфідобактерії, молочнокислі бактерії
Дата публікації: 2022-02-14 15:37:10
Останні зміни: 2022-02-14 15:37:10
Рік видання: 2022
Аннотація: Для корекції мікробіоценозу шлунково-кишкового тракту, лікування та профілактики кишкових дисбактеріозів для людей людей похилого віку запропоновано вітамінізувати кефір вітамінами групи А, Д, Е, К та застосувати бактеріальний препарат облігатної кишкової мікрофлори – "Біфілакт". Це в основному молочнокислі бактерії й біфідобактерії.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27489
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27489.pdf Розмір : 210985 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити