Репозиторій ВТЕІ
id: 27523
Назва: Органолептична оцінка, як складова якості харчових продуктів
Автори: Пахомська О.В., Новіцька О.
Ключові слова: якість сировини, сертифікат відповідності, сенсорний аналіз
Дата публікації: 2022-02-15 11:39:47
Останні зміни: 2022-02-15 11:39:47
Рік видання: 2021
Аннотація: У тезах досліджено органолептичний метод контролю якості продукції на підприємствах харчової промисловості.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27523
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих: тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 200-202
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27523.pdf Розмір : 180650 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити