Репозиторій ВТЕІ
id: 27527
Назва: Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент
Автори: Пахомська О.В., Лобасюк О.
Ключові слова: вершкове масло, молоко, десертне масло
Дата публікації: 2022-02-15 11:48:36
Останні зміни: 2022-02-15 11:48:36
Рік видання: 2021
Аннотація: Досліджено основний технологічний процес виготовлення вершкового масла.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27527
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 152-154
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27527.pdf Розмір : 168818 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити