Репозиторій ВТЕІ
id: 27528
Назва: Харчова та біологічна цінність м’яса сільськогосподарської птиці
Автори: Пахомська О.В., Косарєв В.
Ключові слова: м'ясо птиці, теплова обробка, амінокислоти
Дата публікації: 2022-02-15 11:49:34
Останні зміни: 2022-02-15 11:49:34
Рік видання: 2021
Аннотація: У тезах досліджено біологічна цінність м'яса птиці.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27528
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Вип.111. С. 124-125
Розташовується в колекціях: Всеукраїнські вебінари/ Вебінари/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27528.pdf Розмір : 164765 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити