Репозиторій ВТЕІ
id: 27564
Назва: Технології харчових виробництв = Technologies of food production
Автори: Семко Т., Пахомська О.
Ключові слова: молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка
Дата публікації: 2022-02-15 17:07:50
Останні зміни: 2022-02-15 17:07:50
Рік видання: 2021
Аннотація: В завданнях до лабораторних занять приведено дослідження технологічних процесів виготовлення молочної продукції, а також наведено методи дослідження якісних показників сировини та готової продукції. Кожна лабораторне завдання включає теоретичний матеріалу, опис методики проведення досліджень і завдання для самостійної роботи та контрольні питання для самоперевірки.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27564
Тип видання: Завдання до практичних занять
Видавництво: : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 1. 104 с.
Розташовується в колекціях: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27564.pdf Розмір : 833836 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити