Репозиторій ВТЕІ
id: 27564
Назва: Технології харчових виробництв: завдання до лабораторних занять
Автори: Семко Т., Пахомська О.
Ключові слова: молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка
Дата публікації: 2022-02-15 17:07:50
Останні зміни: 2022-02-15 17:07:50
Рік видання: 2021
Аннотація: Завдання до лабораторних занять з дисципліни «Технології харчових виробництв» формують знання методики визначення якісних та безпечних показників харчових продуктів
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27564
Тип видання: Завдання до практичних занять
Видавництво: Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 1. 104 с.
Розташовується в колекціях: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27564.pdf Розмір : 833836 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити