id: | 27564 |
---|---|
Назва: | Технології харчових виробництв: завдання до лабораторних занять |
Автори: | Семко Т., Пахомська О. |
Ключові слова: | молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка |
Дата публікації: | 2022-02-15 17:07:50 |
Останні зміни: | 2022-02-15 17:07:50 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Завдання до лабораторних занять з дисципліни «Технології харчових виробництв» формують знання методики визначення якісних та безпечних показників харчових продуктів |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27564 |
Тип видання: | Завдання до практичних занять |
Видавництво: | Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 1. 104 с. |
Розташовується в колекціях: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27564.pdf Розмір : 833836 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|