Репозиторій ВТЕІ
id: 27644
Назва: Методичні підходи до оцінювання економічного потенціалу підприємства готельного господарства
Автори: Роскладка Н.О., Вівсюк І.О.
Ключові слова: готельне господарство, економічний потенціал, оцінка економічного потенціалу, конкурентоспроможність, економічна стресостійкість
Дата публікації: 2022-07-27 15:33:45
Останні зміни: 2022-07-27 15:33:45
Рік видання: 2021
Аннотація: У статті досліджено та проаналізовано трактування поняття «оцінка економічного потенціалу» різними вченими. На основі проведеного дослідження удосконалено сутність поняття «оцінка економічного потенціалу підприємства готельного господарства». Вивчено, охарактеризовано та узагальнено методичні підходи до оцінювання економічного потенціалу та визначено перелік методів, за допомогою яких можна досягти поставленої мети: визначення рівня ефективної діяльності, конкурентоздатності та позиції на ринку, фінансової стійкості тощо. Запропоновано вдосконалений методичний підхід до оцінювання економічного потенціалу, зокрема для підприємств готельного господарства, що дасть можливість проаналізувати ефективність діяльності закладу та визначити стан економічного потенціалу через економічну стресостійкість.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27644
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Економіка та суспільство. 2021. Вип. 34. 7 с.
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27644.pdf Розмір : 413277 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити