Репозиторій ВТЕІ
id: 27711
Назва: Організація ресторанного господарства = Restaurant business management
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: ресторанна справа, виробництво, обслуговування
Дата публікації: 2022-08-01 13:23:16
Останні зміни: 2022-08-01 13:23:16
Рік видання: 2022
Аннотація: Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27711
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця. Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 33 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27711.pdf Розмір : 328238 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити