Репозиторій ВТЕІ
id: 27721
Назва: Високі кухонні технології: молекулярна кулінарія
Автори: Баранюк М., Пахомська О.
Ключові слова: фьюжн, молекулярна гастрономія, еспуми, сферифіковані рідини, желе, емульсії
Дата публікації: 2022-08-02 15:54:18
Останні зміни: 2022-08-02 15:54:18
Рік видання: 2022
Аннотація: Досліджено тренд ресторанного бізнесу - молекулярну кулінарію, що презентує страви та напої з нетрадиційними властивостями і поєднаннями компонентів які не лише дивують, а іноді й шокують споживачів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27721
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Вісник студентського наукового товариства «Ватра» : тези доп. XI Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2022 р. Вінниця. 2022. Вип.139. С. 25-27
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27721.pdf Розмір : 201348 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити