Репозиторій ВТЕІ
id: 27725
Назва: Використання лікарських рослин у харчовій промисловості
Автори: Кухар В., Пахомська О.
Ключові слова: лікарські рослини, сухі пряно-ароматичні суміші, лікувальні влативості
Дата публікації: 2022-08-03 10:05:03
Останні зміни: 2022-08-03 10:05:03
Рік видання: 2022
Аннотація: Досліджено, що лікарські рослини чи їхні окремі фізіологічно-функціональні інгредієнти активно використовуються не лише як лікувальний засіб, але й як компоненти харчових продуктів для покращення раціону харчування людини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27725
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Вісник студентського наукового товариства «Ватра» : тези доп. XI Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2022 р. Вінниця.2022. Вип.139. С. 149-150
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27725.pdf Розмір : 262007 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити