Репозиторій ВТЕІ
id: 27727
Назва: Хліб: історія і сучасність
Автори: Петращук І., Пахомська О.
Ключові слова: хліб, виробництво, функціональні вироби
Дата публікації: 2022-08-03 10:18:31
Останні зміни: 2022-08-03 10:18:31
Рік видання: 2022
Аннотація: Досліджено історію хліба та технологічний процес його виготовлення.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27727
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Вісник студентського наукового товариства «Ватра» : тези доп. XI Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2022 р. Вінниця. 2022. Вип.139. С. 202-205
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27727.pdf Розмір : 320074 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити