Репозиторій ВТЕІ
id: 27765
Назва: Технології ресторанної продукції = Restaurant products technologies
Автори: Семко Т.В., Пахомська О.В.
Ключові слова: кулінарні вироби, напівфабрикати, борошняні кондитерські та хлібобулочні вироби
Дата публікації: 2022-08-10 12:50:15
Останні зміни: 2022-08-10 12:50:15
Рік видання: 2021
Аннотація: Самостійна робота майбутніх фахівців є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом у час, вільний від обов'язкових навчальних завдань. Доведено, що тільки ті знання, які студент здобув самостійно,завдяки власному
досвіду, думці і дії, будуть насправді міцні.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27765
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 36 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27765.pdf Розмір : 386516 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити