Репозиторій ВТЕІ
id: 28117
Назва: Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, концепції, формати ресторанів, гастрономічний бренд, ресторанний креатив
Дата публікації: 2023-01-03 15:22:27
Останні зміни: 2023-01-03 15:22:27
Рік видання: 2022
Аннотація: Дисципліна «Концепції та ресторанний креатив» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована для самостійного вивчення здобувачами вищої освіти сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу, формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу, сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції, авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28117
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 25 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28117.pdf Розмір : 275534 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити