Репозиторій ВТЕІ
id: 28667
Назва: Удосконалення технологій виробництва морозива для дитячого харчування (на матеріалах ТОВ «Гайсинський молокозавод»)
Автори: Сандул В.В.
Ключові слова: морозиво, технологія, якість, схема, рецептура
Дата публікації: 2023-06-29 15:59:20
Останні зміни: 2023-06-29 15:59:20
Рік видання: 2023
Аннотація: Морозиво – це ефективний антидепресант. Коли ми ласуємо морозивом, наш організм виробляє гормони щастя – серотонін та ендорфін.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28667
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28667.pdf Розмір : 731769 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити