Репозиторій ВТЕІ
id: 28762
Назва: Коучінг як метод управління персоналом підприємств ресторанного господарства (на матеріалах ТОВ «ФІРМА ДІВАСАЛ», ресторація «Влтава»)
Автори: Ільчук С.О.
Ключові слова: персонал, коучінг, тренінг, програма, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023-07-10 14:57:13
Останні зміни: 2023-07-10 14:57:13
Рік видання: 2023
Аннотація: Актуальність теми. Важливим завданням у системі управління персоналом є розвиток, так як щодня відбувається старіння навичок, знань і вмінь персоналу, що вимагає системного вдосконалення. Коучінг є новою, перспективною та ефективною практикою впливу на кінцевий підсумок роботи персоналу. Метою дослідження є обґрунтування теорії, практики та методичних рекомендацій стосовно впровадження на підприємствах ресторанного господарства коучінгу як ефективного інструменту управління персоналом на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28762
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28762.pdf Розмір : 828900 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити