Репозиторій ВТЕІ
id: 28768
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні «Starvin Coffee»)
Автори: Кусяк В.В.
Ключові слова: конкурентоспроможність, кав'ярня, ресторанний бізнес, якість, управління, фактори
Дата публікації: 2023-07-10 15:17:34
Останні зміни: 2023-07-10 15:17:34
Рік видання: 2023
Аннотація: Актуальність даної теми полягає в тому, що підприємства готельно-ресторанного бізнесу постійно стикаються з викликами і проблемами, такими як зміна смакових уподобань клієнтів, зростання вимог до якості обслуговування, зміна технологій та трендів у галузі. Також важливо враховувати економічні, соціальні та політичні фактори, які впливають на ресторанний бізнес. Метою роботи є розроблення шляхів вдосконалення управління конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28768
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28768.pdf Розмір : 824657 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити