Репозиторій ВТЕІ
id: 28770
Назва: Перспективи впровадження технології обслуговування «френдлі» формату в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кав’ярні «Штрудель To Go»)
Автори: Мазуревич Є.В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, обслуговування, сучасні формати, "френдлі" формат, кав'ярня
Дата публікації: 2023-07-10 15:23:14
Останні зміни: 2023-07-10 15:23:14
Рік видання: 2023
Аннотація: Технологія «френдлі» обслуговування - одна з провідних новітніх форматів сервісу для ресторанного бізнесу, які є конкурентними, що допомагає як залучати нових споживачів, так і зупиняти вибір постійних гостей саме на закладах з цим видом обслуговування. Цей дослідницький напрямок сприятиме розвитку галузі ресторанного господарства та розширенню знань щодо вдосконалення якості обслуговування та підвищення задоволення клієнтів. Мета написання полягає в розробці напрямків підвищення ефективності технології обслуговування «френдлі» формату на прикладі кав’ярні «Штрудель Tо Gо».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28770
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28770.pdf Розмір : 1442312 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити