Репозиторій ВТЕІ
id: 28777
Назва: Удосконалення управління витратами на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Вів’єр»)
Автори: Шмалюх Д.В.
Ключові слова: витрати, собівартість, управління, ресторан, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023-07-10 16:20:25
Останні зміни: 2023-07-10 16:20:25
Рік видання: 2023
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність витрат та їх класифікацію. Досліджено та проаналізувано основні методи управління витратами. Охарактеризовано господарську діяльність ресторану «Вів’єр» та проведено оцінку фінансового стану. Здійснено аналіз витрат та рентабельності ресторану «Вів’єр». Запропоновано та запроваджено сучасні методи управління витратами у досліджуваному закладі для забезпечення конкурентних вимог. Оптимізовано структуру витрат закладу ресторанного бізнесу для удосконалення господарської діяльності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28777
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28777.pdf Розмір : 753518 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити