Репозиторій ВТЕІ
id: 28800
Назва: Удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба з використанням функціональних добавок
Автори: Щур О.В.
Ключові слова: бездріжджовий хліб, технологія, удосконалення, льон, кунжут, порошок капусти, хімічний склад
Дата публікації: 2023-07-10 17:21:44
Останні зміни: 2023-07-10 17:21:44
Рік видання: 2023
Аннотація: В роботі оптимізовано рецептурний склад бездріжджового хліба з борошна пшеничного, в результаті чого збалансовано хімічний склад хліба за ессенціальними нутрієнтами і одночасно замінено цукор білий кристалічний та жир в базовій рецептурі виробу. Визначено, що оптимальне дозування порошку з капусти становить 10 %, насіння кунжуту – 3 % та льону – 1 % до маси борошна. За даного дозування виключено повністю цукор і жир з рецептури і збагачено хімічний склад хліба.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28800
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28800.pdf Розмір : 602975 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити