Репозиторій ВТЕІ
id: 28978
Назва: Удосконалення технології приготування смажених страв із м’яса (на матеріалах ресторану «T-Bone»)
Автори: Яківчук В.С.
Ключові слова: м'ясо, смаження, страва, технологія, удосконалення, каре телятини, спеції, соуси, овочі, плоди
Дата публікації: 2023-08-28 15:22:11
Останні зміни: 2023-08-28 15:22:11
Рік видання: 2023
Аннотація: Оскільки каре телятини у вишневому соусі із овочевим пюре є технологічно складною стравою, для її приготування необхідна велика кількість інгредієнтів. Зокрема, було використано власне каре телятини, олію оливкову, розмарин, апельсин, вишневе пюре, моркву, вершки, тростинний цукор, мускатний горіх, сіль, перець чорний мелений, петрушку, паприку, агар-агар та віолу. Усі ці складові потрібні для того, щоб забезпечити належний рівень якості, вигляду і смаку досліджуваної страви.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28978
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28978.pdf Розмір : 584687 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити