Репозиторій ВТЕІ
id: 28995
Назва: Крафтове виробництво сиру: процес адаптації до європейського сироваріння
Автори: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Ключові слова: крафтові сири, європейське сироваріння, трава «Анчан» (Clitoria ternatea), екстракт волошки чорної, вінницький регіон
Дата публікації: 2023-08-29 11:05:03
Останні зміни: 2023-08-29 11:05:03
Рік видання: 2022
Аннотація: При технологічному процесі розглядали перебіг основних ферментативних процесів, враховували теплову обробку молока, кількість доданої води для розкислення сироватки та кількість солі в сирі. Оскільки ці фактори є важливими для оптимізації технологічного процесу, то нами було проведено дослідження їх взаємного впливу. Вибір цих факторів пояснюється тим, що вони мають найбільший вплив на вміст вологи в крафтовому сирі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28995
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 16 листоп. 2022 р. Київ, 2022. С. 52-54
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28995.pdf Розмір : 1382959 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити