Репозиторій ВТЕІ
id: 29246
Назва: Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі (на прикладі ринку ресторанних послуг м. Вінниці)
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, прогресивні методи обслуговування, інновація, ресторанний сервіс, ресторанні технології, кулінарні тренди, сучасні концепції ресторанів
Дата публікації: 2024-03-05 14:15:16
Останні зміни: 2024-03-05 14:15:16
Рік видання: 2023
Аннотація: У статті проаналізовано сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні та місті Вінниці зокрема: сервісу, кулінарних трендів, технологій в ресторанному бізнесі. Визначено сучасні форми та концепції в ресторанному бізнесі, а також прогресивні форми обслуговування, якими користуються в умовах сьогодення.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29246
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 25 верес. 2023 р. Вінниця, 2023. Ч. 2. С. 230-243
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29246.pdf Розмір : 548687 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити