Репозиторій ВТЕІ
id: 29249
Назва: Соціально-економічний розвиток ресторанного бізнесу в Україні
Автори: Постова В.В., Трохимчук В.В.
Ключові слова: ресторанне господарство, система харчування, здорове населення, суспільний розвиток, професійна підготовка
Дата публікації: 2024-03-11 10:12:55
Останні зміни: 2024-03-11 10:12:55
Рік видання: 2023
Аннотація: У статті проведено дослідження розвитку теоретико-методичних положень та практичних рекомендацій щодо ресторанного господарства як специфічної галузі національного господарства. Було схематично представлено місце і роль харчування у суспільному розвитку, а також напрями стимулювання соціально-економічного розвитку ресторанного господарства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29249
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Туризм: наука, освіта, практика : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Рівне, 20 квіт. 2023 р. Рівне, 2023. С. 109-114
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29249.pdf Розмір : 558603 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити