Репозиторій
ВТЕІ
ВХІД
English
|
Українська
ГОЛОВНА
ЗА РОКАМИ
КОЛЕКЦІЇ
ЗА ВИДАМИ
ЗА КАФЕДРАМИ
ПОШУК
МІСІЯ
RSS
�������������� �������������� ���� ����������������-���������������������� ������������
статистика
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
.
.
.
42
КОД
НАЗВА ВИДАННЯ
АВТОР(и)
ВИД
РІК
РЕЙТ
28231
Розробка технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки (за матеріалами суші-бару «Асахі», (ФОП Димніч М.С.)
Шеліпов А.І.
Дрп
2023-02-16
7
28230
Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін»)
Швечкова О.Ю.
Дрп
2023-02-16
7
28229
Удосконалення технології виробництва сиру моцарела (за матеріалами ТОВ "Іберія Україна")
Рибчинська А.Є.
Дрп
2023-02-16
8
28228
Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Равлюк А.І.
Дрп
2023-02-16
8
28227
Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon»)
Поліщук А.О.
Дрп
2023-02-16
5
28226
Удосконалення технології приготування страв з м’яса птиці з використання спецій країн близького сходу (за матеріалами кафе «Сінай»)
Подольська М.В.
Дрп
2023-02-16
9
28225
Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай»)
Пасічнюк С.В.
Дрп
2023-02-16
7
28224
Розробка технології виробництва молочних десертів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ресторану «Brewmen»)
Назарчук М.О.
Дрп
2023-02-16
7
28223
Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon»)
Кононець В.О.
Дрп
2023-02-16
11
28222
Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Козак Л.В.
Дрп
2023-02-16
10
28221
Удосконалення технології приготування страв з індички (за матеріалами ресторану «Дід Мадрід»)
Камлук С.О.
Дрп
2023-02-16
7
28220
Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням розторопші плямистої (за матеріалами кафе-піцерії «Мрія»)
Дрозда Б.І.
Дрп
2023-02-16
12
28219
Удосконалення новітніх технологій випічних десертів (за матеріалами ТОВ НВП «АРГОН» супермаркет «Грош»)
Войтович А.Г.
Дрп
2023-02-16
10
28218
Розробка технології виробництва вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ «Віньковецький сирзавод»)
Грицюк З.В.
Дрп
2023-02-16
10
28217
Удосконалення технології виробництва йогуртів з плодово-ягідними наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Батер З.Ю.
Дрп
2023-02-16
12
28216
Екологія = Еcology
Антонюк К.Г.
Мв
2023-02-14
0
28215
The rating of Ukraine’s regional tourist systems according to their investment potential
Mazaraki A., Boiko M., Bosovska M., Okhrimenko A., Antoniuk K.
СSc
2023-02-13
7
28214
Аналіз дефініції «форсайт інвестиційної привабливості туризму»: сутність та характеристика
Антонюк К.Г.
Сун
2023-02-13
8
28213
Стартап менеджмент в туризмі = Startup management in tourism
Чорна Н.М., Лукянець А.В.
Рп
2023-02-13
0
28212
Цивільний захист = Сivil protection
Чорна Н.М., Постова В.В.
Рп
2023-02-13
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
.
.
.
42