Репозиторій ВТЕІ
�������������� �������������� ���� ����������������-���������������������� ������������
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) ВИД РІК РЕЙТ
28231 Розробка технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки (за матеріалами суші-бару «Асахі», (ФОП Димніч М.С.) Шеліпов А.І. Дрп 2023-02-16 7
28230 Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін») Швечкова О.Ю. Дрп 2023-02-16 7
28229 Удосконалення технології виробництва сиру моцарела (за матеріалами ТОВ "Іберія Україна") Рибчинська А.Є. Дрп 2023-02-16 8
28228 Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») Равлюк А.І. Дрп 2023-02-16 8
28227 Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») Поліщук А.О. Дрп 2023-02-16 5
28226 Удосконалення технології приготування страв з м’яса птиці з використання спецій країн близького сходу (за матеріалами кафе «Сінай») Подольська М.В. Дрп 2023-02-16 9
28225 Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай») Пасічнюк С.В. Дрп 2023-02-16 7
28224 Розробка технології виробництва молочних десертів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ресторану «Brewmen») Назарчук М.О. Дрп 2023-02-16 7
28223 Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») Кононець В.О. Дрп 2023-02-16 11
28222 Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») Козак Л.В. Дрп 2023-02-16 10
28221 Удосконалення технології приготування страв з індички (за матеріалами ресторану «Дід Мадрід») Камлук С.О. Дрп 2023-02-16 7
28220 Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням розторопші плямистої (за матеріалами кафе-піцерії «Мрія») Дрозда Б.І. Дрп 2023-02-16 12
28219 Удосконалення новітніх технологій випічних десертів (за матеріалами ТОВ НВП «АРГОН» супермаркет «Грош») Войтович А.Г. Дрп 2023-02-16 10
28218 Розробка технології виробництва вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ «Віньковецький сирзавод») Грицюк З.В. Дрп 2023-02-16 10
28217 Удосконалення технології виробництва йогуртів з плодово-ягідними наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») Батер З.Ю. Дрп 2023-02-16 12
28216 Екологія = Еcology Антонюк К.Г. Мв 2023-02-14 0
28215 The rating of Ukraine’s regional tourist systems according to their investment potential Mazaraki A., Boiko M., Bosovska M., Okhrimenko A., Antoniuk K. СSc 2023-02-13 7
28214 Аналіз дефініції «форсайт інвестиційної привабливості туризму»: сутність та характеристика Антонюк К.Г. Сун 2023-02-13 8
28213 Стартап менеджмент в туризмі = Startup management in tourism Чорна Н.М., Лукянець А.В. Рп 2023-02-13 0
28212 Цивільний захист = Сivil protection Чорна Н.М., Постова В.В. Рп 2023-02-13 0