Репозиторій ВТЕІ
Дипломна робота, проект
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) РІК РЕЙТ
29619 Удосконалення кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Драчук Оксана Володимирівна, ресторан «Asado», м. Вінниця») Люльчак О.М. 2024-10-08 2
29618 Удосконалення технології прийому іноземних туристів у закладах готельного господарства (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Оптіма Хотел Менеджмент», готель «Оптіма Вінниця», м. Вінниця») Мосійчук Ю.В. 2024-10-08 0
29617 Управління лояльністю споживачів послуг у сфері готельного бізнесу (за матеріалами «ТОВ «Готель Приват», готель «Франція», м. Вінниця») Воронова А.О. 2024-10-08 0
29616 Удосконалення організації роботи служби номерного фонду в закладах готельного господарства (на матеріалах «Фізична особа-підприємець Ткач Сергій Миколайович, готельно-ресторанний комплекс «Божедар», м. Вінниця») Сінкевич К.В. 2024-10-08 0
29615 Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «StreetFood» (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Щебівок Валерія Василівна, кафе-магазин «Приходьте Ще», м. Вінниця») Щебівок В.В. 2024-10-07 0
29608 Управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кав'ярні «Чорна кішка & білий кіт») Чхань Є. 2024-09-23 0
29607 Міжнародні туристичні виставки та ярмарки як інструмент просування туристичного продукту (на матеріалах Департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради) Титко Д. 2024-09-23 0
29606 Електронний маркетинг як інструмент посилення позицій туристичного підприємства на міжнародному ринку (на матеріалах ТОВ «СТП «Свіжий вітер») Сеймен Р. 2024-09-23 0
29605 Вплив війни росії проти України на розвиток національного туристичного ринку (на матеріалах туристичної компанії «Trigor Tour») Свічкар Я. 2024-09-23 0
29604 Стратегічне планування діяльності туристичного пдприємства (на матеріалах туристичної агенції «Vibe to Fly») Паянок І. 2024-09-23 0
29603 Інноваційні методи стимулювання попиту у галузі туризму (на матеріалах туристичної агенції «Verona Tour») Пастернак С. 2024-09-23 0
29602 Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (на матеріалах ресторану «Марані») Ловцова І. 2024-09-23 0
29601 Удосконалення організації управління туристичним підприємством (на матеріалах туристичної компанії «Trigor Tour») Демчик В. 2024-09-23 0
29600 Управління якістю послуг туристичного підприємства: проблеми формування та розвитку (на матеріалах туристичного агентства «Love Travel») Борисенко Д. 2024-09-23 0
29599 Підвищення якості обслуговування споживачів в закладах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Підприємець Вардазарук Юрій Васильович, торговельновідпочивальний комплекс «Зорепад», с. Космач, Івано-Франківськ обл.») Сіреджук О. 2024-09-23 1
29598 Аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного підприємства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бойчук Юрій Володимирович, кафе «Том-ям», м. Коломия, Івано-Франківськ обл.») Самокіщук М. 2024-09-23 1
29597 Гірськолижні курорти українських карпат: проблеми та перспективи розвитку (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Марущак Ганна Володимирівна, туристична агенція «Bez Turbot», смт. Вапнярка, Вінницька область) Саволюк Н. 2024-09-23 1
29596 Проблеми та перспективи розвитку туризму в малих історичних містах України (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Санаторнотуристичне підприємство «Свіжий вітер», м. Вінниця) Ласнов І. 2024-09-23 1
29595 Професія бармена в закладах ресторанного господарства та вимоги до неї (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ткач Сергій Миколайович, готельно-ресторанний комплекс «Божедар», м. Вінниця») Кобзар Ю. 2024-09-23 1
29594 Стан та перспективи розвитку соціального туризму в Україні (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бобирєв Сергій Борисович, туристична компанія «Поїхали з нами Вінниця», місто Вінниця) Заболотна Д. 2024-09-23 1