Репозиторій
ВТЕІ
ВХІД
English
|
Українська
ГОЛОВНА
ЗА РОКАМИ
КОЛЕКЦІЇ
ЗА ВИДАМИ
ЗА КАФЕДРАМИ
ПОШУК
МІСІЯ
RSS
Видання, що були внесені протягом останнього тижня
статистика
1
2
3
4
КОД
НАЗВА ВИДАННЯ
АВТОР(и)
ВИД
РІК
РЕЙТ
26843
Процеси і апарати харчових виробництв / processes and apparatus of food production
Бандура В.М.
Нп
2021-02-26
2
26842
Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності пролдукції
Кримінський М.А.
Дрп
2021-02-26
2
26841
Комп`ютеризація аудиту в Україні: актуальні проблеми та реальні перспективи
Кудирко О. М.
Сун
2021-02-25
4
26840
Виплати працівникам за національними та міжнародними обліковими стандартами
Кудирко О. М., Дячук М.В.
Сун
2021-02-25
4
26839
Удосконалення контролю товарних запасів
Кудирко О. М.
Сун
2021-02-25
4
26838
Управління товарними операціями підприємств оптової торгівлі фармацевтичної галузі
Кудирко О. М.
Сун
2021-02-25
4
26837
Організаційно-кадровий аудит як складова ефективності праці
Кудирко О. М.
Сун
2021-02-25
4
26836
Mortgage lending system of agricultural enterprises of Ukraine Sistema de préstamos hipotecarios de empresas agrícolas de Ucrania
Andrii A. Sakhno, Nataliia V. Polishchuk, Iryna Yu. Salkova, Lesia Yu. Kucher, Olena M. Kudyrko
Суз
2021-02-25
4
26835
Розробка рецептури і технології молочних напоїв для дитячого харчування
Паламарчук Оксана Анатоліївна
Дрп
2021-02-25
3
26834
Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином
Павлович Владислав Геннадійович
Дрп
2021-02-25
3
26833
Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету
Михальчук Ліна Андріївна
Дрп
2021-02-25
3
26832
Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції
Кримінський М. А.
Дрп
2021-02-25
3
26831
Інжиніринг харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсової роботи
Бандура В.М.
Мв
2021-02-25
3
26830
Обладнання харчових виробництв: робоча програма
Бандура В.М.
Рп
2021-02-25
4
26829
Інжиніринг харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсової роботи
Бандура В.М.
Мв
2021-02-25
4
26828
Інжиніринг харчових виробництв: робоча програма
Бандура В.М.
Рп
2021-02-25
6
26827
Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю
Климчук В. М.
Дрп
2021-02-25
3
26826
Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України
Кайданюк Вікторія Юріївна
Дрп
2021-02-25
3
26825
Удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції
Гаврилюк Ольга Анатоліївна
Дрп
2021-02-25
3
26824
Розробка системи харчування на основі молочної дієти
Вишневська Н. А.
Дрп
2021-02-25
3
1
2
3
4