Репозиторій ВТЕІ
id: 25976
Назва: Сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів в Україні
Автори: Пахомська О. В.
Ключові слова: кондитерські вироби, дослідження, споживання, виробництво
Дата публікації: 2021-01-09 23:29:17
Останні зміни: 2021-01-09 23:29:17
Рік видання: 2019
Аннотація: Досліджено сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25976
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів : зб. матеріалів Міжвуз. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 05 груд. 2019 р. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 16-18
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25976.pdf Розмір : 937355 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити