id: | 25976 |
---|---|
Назва: | Сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів в Україні |
Автори: | Пахомська О. В. |
Ключові слова: | кондитерські вироби, дослідження, споживання, виробництво |
Дата публікації: | 2021-01-09 23:29:17 |
Останні зміни: | 2021-01-09 23:29:17 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | Досліджено сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25976 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів : зб. матеріалів Міжвуз. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 05 груд. 2019 р. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 16-18 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25976.pdf Розмір : 937355 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|