id: | 26015 |
---|---|
Назва: | Геродієтичне харчування, як основний чинник збереження здоров’я населення україни |
Автори: | Шеленкова Д. А., Пахомська О. В. |
Ключові слова: | геродієтичне харчування, харчові продукти, лікувально-профілактична спрямованість харчування |
Дата публікації: | 2021-01-11 10:20:29 |
Останні зміни: | 2021-01-11 10:20:29 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | В тезах висвітлено питання вдосконалення системи харчування для людей похилого віку. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26015 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р.). Вінниця, 2020. Вип. 86. С. 178-179 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26015.pdf Розмір : 182661 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|