id: | 26552 |
---|---|
Назва: | Аналіз впливу факторів на конкурентоспроможність підприємства як інструмент зниження рівня невизначеності й ризику |
Автори: | Головчук Ю.О. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, конкурентоспроможність продукції, конкурентоспроможність підприємства, конкурентні переваги, фактори конкурентоспроможності підприємства |
Дата публікації: | 2021-01-28 12:03:22 |
Останні зміни: | 2021-01-28 12:03:22 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | У статті розглянуто існуючі підходи до визначення поняття «конкурентоспроможність підприємства», розкрито основні фактори, які складають конкурентоспроможність підприємства в умовах невизначеності та ризику. Визначено основні напрями забезпечення та механізм конкурентоспроможності підприємства. Досліджено відмінності між поняттями «конкурентоспроможність підприємства» та «конкурентоспроможність продукції». Сформульовано умови забезпечення необхідного рівня конкурентоспроможності підприємства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26552 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. 2020. №1 (47). С. 63-69 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26552.pdf Розмір : 4690854 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|