id: | 27148 |
---|---|
Назва: | Удосконалення управління ресторанним підприємством через поліпшення комунікаційних процесів (за матеріалами ресторану «RICH» (ФОП Адамчук Т.Ю.)) |
Автори: | Бондарєва В. Л. |
Ключові слова: | заклад ресторанного господарства, комунікації, управління, стратегія, рентабельність, конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 2021-06-15 12:23:09 |
Останні зміни: | 2021-06-15 12:23:09 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У роботі проаналізовано теоретичні та прикладні аспекти управління закладом ресторанного господарства посередництвом поліпшення комунікаційних процесів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27148 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27148.pdf Розмір : 215305 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|