Репозиторій ВТЕІ
id: 27148
Назва: Удосконалення управління ресторанним підприємством через поліпшення комунікаційних процесів (за матеріалами ресторану «RICH» (ФОП Адамчук Т.Ю.))
Автори: Бондарєва В. Л.
Ключові слова: заклад ресторанного господарства, комунікації, управління, стратегія, рентабельність, конкурентоспроможність
Дата публікації: 2021-06-15 12:23:09
Останні зміни: 2021-06-15 12:23:09
Рік видання: 2021
Аннотація: У роботі проаналізовано теоретичні та прикладні аспекти управління закладом ресторанного господарства посередництвом поліпшення комунікаційних процесів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27148
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27148.pdf Розмір : 215305 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити