id: | 28597 |
---|---|
Назва: | Підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах кафе-бару «Мегабол») |
Автори: | Ткачук О. Ю. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, ресурсний потенціал, трудові ресурси, фінансові ресурси, інформаційні ресурси |
Дата публікації: | 2023-06-20 13:02:15 |
Останні зміни: | 2023-06-20 13:02:15 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі визначено сутнісні ресурсного потенціалу, характеристика його основних елементів та аналіз факторів впливу на ресурсний потенціал на підприємствах ресторанного бізнесу; охарактеризовано методичні підходи до оцінки ефективності використання ресурсного потенціалу підприємств ресторанного бізнесу; проведено організаційно-економічну характеристику кафе-бару «Мегабол»; проаналізовано ефективність використання та провести оцінку ресурсного потенціалу досліджуваного закладу; розроблено заходи щодо підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу кафе-бару «Мегабол»; застосовано дерево рішень для вибору стратегії підвищення ефективності ресурсного потенціалу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28597 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28597.pdf Розмір : 767183 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|