Репозиторій ВТЕІ
id: 28597
Назва: Підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах кафе-бару «Мегабол»)
Автори: Ткачук О. Ю.
Ключові слова: ресторанний бізнес, ресурсний потенціал, трудові ресурси, фінансові ресурси, інформаційні ресурси
Дата публікації: 2023-06-20 13:02:15
Останні зміни: 2023-06-20 13:02:15
Рік видання: 2023
Аннотація: В кваліфікаційній роботі визначено сутнісні ресурсного потенціалу, характеристика його основних елементів та аналіз факторів впливу на ресурсний потенціал на підприємствах ресторанного бізнесу; охарактеризовано методичні підходи до оцінки ефективності використання ресурсного потенціалу підприємств ресторанного бізнесу; проведено організаційно-економічну характеристику кафе-бару «Мегабол»; проаналізовано ефективність використання та провести оцінку ресурсного потенціалу досліджуваного закладу; розроблено заходи щодо підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу кафе-бару «Мегабол»; застосовано дерево рішень для вибору стратегії підвищення ефективності ресурсного потенціалу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28597
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28597.pdf Розмір : 767183 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити