Репозиторій ВТЕІ
id: 28727
Назва: Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства Вінниччини з національною кухнею (на матеріалах ТОВ «Юнік», кафе «Дубовий гай»)
Автори: Бондарчук Д. Ю.
Ключові слова: ресторан, перспективи, розвиток, індустрія гостинності, ресторанний бізнес, інноваційні шляхи
Дата публікації: 2023-07-06 10:18:43
Останні зміни: 2023-07-06 10:18:43
Рік видання: 2023
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні засади розвитку ринку ресторанного бізнесу. Визначено та охарактеризовано наукові підходи до визначення розвитку підприємств ресторанного господарства. Розкрито специфічні особливості функціонування ресторанної сфери. Проаналізовано господарську, фінансову та економічну діяльність кафе "Дубовий Гай". Визначено напрями стимулювання організаційного і соціально-економічного розвитку досліджуваного закладу та запропоновано інноваційні шляхи розширення діяльності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28727
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28727.pdf Розмір : 777037 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити