id: | 28747 |
---|---|
Назва: | Впровадження програми лояльності споживачів в діяльність закладів ресторанного бізнесу |
Автори: | Рябенька М. О. |
Ключові слова: | лояльність, програма лояльності, заклади ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 2023-07-07 10:23:17 |
Останні зміни: | 2023-07-07 10:23:17 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Формування лояльності є вагомим фактором успіху діяльності закладів ресторанного бізнесу. Під час розроблення програм не варто загострювати увагу й використовувати один-єдиний елемент, а слід продумати всю сукупність методик. Тоді їх періодичне чергування (знижок і бонусів, акцій або подарунків) дасть змогу уникнути звикання й втрати інтересу споживачів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28747 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Туризм XXI століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності : тези доп. III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23 трав. 2023 р. Київ, 2023. С. 212-214 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28747.pdf Розмір : 23889070 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|