id: | 28759 |
---|---|
Назва: | Удосконалення кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства (на матеріалах студії смаку «Лофт») |
Автори: | Захаренко А. В. |
Ключові слова: | кадри, персонал, кадрове забезпечення, ресторанне господарство, методи |
Дата публікації: | 2023-07-10 14:43:23 |
Останні зміни: | 2023-07-10 14:43:23 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Дана кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню теоретичних положень, розробці науково-методичних та практичних рекомендацій щодо удосконалення кадрового забезпечення підприємств ресторанного господарства. Об’єктом дослідження є процес кадрового забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є теоретико-методичні та практичні аспекти кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28759 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28759.pdf Розмір : 946179 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|