Репозиторій ВТЕІ
id: 28759
Назва: Удосконалення кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства (на матеріалах студії смаку «Лофт»)
Автори: Захаренко А. В.
Ключові слова: кадри, персонал, кадрове забезпечення, ресторанне господарство, методи
Дата публікації: 2023-07-10 14:43:23
Останні зміни: 2023-07-10 14:43:23
Рік видання: 2023
Аннотація: Дана кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню теоретичних положень, розробці науково-методичних та практичних рекомендацій щодо удосконалення кадрового забезпечення підприємств ресторанного господарства. Об’єктом дослідження є процес кадрового забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є теоретико-методичні та практичні аспекти кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28759
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28759.pdf Розмір : 946179 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити