Репозиторій ВТЕІ
id: 28769
Назва: Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні «Starvin Coffee»)
Автори: Львович Ю. В.
Ключові слова: система, тайм-менеджмент, управління часом, ресторанний бізнес, кав'ярня
Дата публікації: 2023-07-10 15:20:37
Останні зміни: 2023-07-10 15:20:37
Рік видання: 2023
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є розробка напрямків підвищення ефективності системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Об’єкт дослідження – процеси організації праці персоналу, формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних і прикладних аспектів формування системи тайм-менеджменту персоналу на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28769
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28769.pdf Розмір : 974893 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити