id: | 28840 |
---|---|
Назва: | Інструменти інноваційного маркетингу в стратегії управління підприємством ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану "Лезгинка") |
Автори: | Желавська В. С. |
Ключові слова: | маркетинг, інструменти, ціна, товар, просування, інновації, інноваційний маркетинг, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2023-07-11 12:40:18 |
Останні зміни: | 2023-07-11 12:40:18 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Маркетингова інноваційна активність багато в чому визначає якість економічного зростання підприємства. Тому її оцінка повинна бути спрямована на результативність роботи всіх складових змін, включаючи створення нових товарів і впровадження нових послуг, застосування нових технологій і ресурсів тощо. Метою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка стратегічних напрямків розвитку ресторану на основі впровадження інноваційних інструментів маркетингу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28840 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 49 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28840.pdf Розмір : 183276 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|