Репозиторій ВТЕІ
id: 28880
Назва: Впровадження інноваційного менеджменту в діяльність закладів ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Шахерезада")
Автори: Крупська Ю. Р.
Ключові слова: ресторан, менеджмент, інноваційний менеджмент, ресторанний бізнес, індустрія гостинності
Дата публікації: 2023-07-11 17:05:39
Останні зміни: 2023-07-11 17:05:39
Рік видання: 2022
Аннотація: У кваліфікаційній роботі визначено економічний зміст інноваційного менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Визначено методи та технології управління підприємствами ресторанного господарства. Проведено аналіз організаційно-економічного та фінансового стану ресторану "Шахерезада". Розроблено рекомендації щодо впровадження інноваційного менеджменту в діяльність ресторану "Шахерезада".
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28880
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 62 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28880.pdf Розмір : 808001 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити