id: | 28880 |
---|---|
Назва: | Впровадження інноваційного менеджменту в діяльність закладів ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Шахерезада") |
Автори: | Крупська Ю. Р. |
Ключові слова: | ресторан, менеджмент, інноваційний менеджмент, ресторанний бізнес, індустрія гостинності |
Дата публікації: | 2023-07-11 17:05:39 |
Останні зміни: | 2023-07-11 17:05:39 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі визначено економічний зміст інноваційного менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Визначено методи та технології управління підприємствами ресторанного господарства. Проведено аналіз організаційно-економічного та фінансового стану ресторану "Шахерезада". Розроблено рекомендації щодо впровадження інноваційного менеджменту в діяльність ресторану "Шахерезада". |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28880 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 62 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28880.pdf Розмір : 808001 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|