id: | 28891 |
---|---|
Назва: | Удосконалення кадрового забезпечення на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Варвара") |
Автори: | Абрамович Д. О. |
Ключові слова: | трудові ресурси, управління персоналом, кадрова політика, мотивація, готельно-ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2023-07-12 11:42:07 |
Останні зміни: | 2023-07-12 11:42:07 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі досліджено сутність кадрового забезпечення, визначено проблеми кадрового забезпечення для покращення діяльності закладів ресторанного господарства. Розглянуто методику оцінювання кадрового забезпечення за складовими та проведено аналіз організаційної та економічної діяльності ресторану "Варвара". Проведено оцінку ефективності використання кадрового забезпечення в досліджуваному закладі. Визначено напрями удосконалення кадрового забезпечення ресторану "Варвара" та проведено оцінку ефективності запропонованих заходів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28891 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28891.pdf Розмір : 264906 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|