id: | 29621 |
---|---|
Назва: | Передумови та фактори розвитку гастрономічного туризму = Prerequisites and factors of gastronomic tourism development |
Автори: | Антонюк К. Г. |
Ключові слова: | гастрономічний туризм, фактори розвитку, передумови розвитку, цільова аудиторія, гастротури |
Дата публікації: | 2024-10-19 15:12:53 |
Останні зміни: | 2024-10-19 15:12:53 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Стаття присвячена комплексному аналізу факторів, що впливають на розвиток гастрономічного туризму як сучасної та перспективної галузі туристичної індустрії. У дослідженні виокремлено дві основні групи факторів: загальні та специфічні. Загальні фактори охоплюють глобальні тенденції, а специфічні фактори стосуються особливостей конкретних регіонів та країн, зокрема унікальності місцевої кухні, державної підтримки та розвитку туристичної інфраструктури. На основі проведеного аналізу визначено передумови для успішного розвитку гастрономічного туризму. Дослідження також охоплює характеристику цільової аудиторії гастрономічних турів, виділяючи різні сегменти туристів зі специфічними потребами та мотивацією. Результати дослідження можуть бути корисними для розробки ефективних стратегій розвитку гастрономічного туризму на рівні окремих регіонів та країн, а також для туристичних компаній, які бажають розширити свій спектр послуг. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29621 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Бізнес-навігатор. 2024. Вип. 3 (76). С. 124-128 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29621.pdf Розмір : 861688 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|