Репозиторій ВТЕІ
id: 29722
Назва: Розробка технології приготування м’ясних страв подільської кухні (за матеріалами фізичної особи-підприємця Орочинської Жанни Леонідівни, готельно-ресторанний комплекс «Баттерфляй», Вінницька обл., с. Садове)
Автори: Откаленко Я.
Ключові слова: технологія, розробка, кролятина, продукт, заклад ресторанного господарства, ресторан, регіональна кухня, локальний продукт
Дата публікації: 2024-12-09 12:49:37
Останні зміни: 2024-12-09 12:49:37
Рік видання: 2024
Аннотація: Українська подільська кухня - натуральна кухня вона трактує страви, що зроблені тільки із продуктів природнього походження. Це домашня, не фаст-фуд, також її відмінністю від других кухонь є включення до рецептів продуктів, що ростуть на городі. Подільська кухня ситна і поживна, що надає їй право входити в список кращих народних кухонь світу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29722
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29722.pdf Розмір : 5943501 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити