id: | 29722 |
---|---|
Назва: | Розробка технології приготування м’ясних страв подільської кухні (за матеріалами фізичної особи-підприємця Орочинської Жанни Леонідівни, готельно-ресторанний комплекс «Баттерфляй», Вінницька обл., с. Садове) |
Автори: | Откаленко Я. |
Ключові слова: | технологія, розробка, кролятина, продукт, заклад ресторанного господарства, ресторан, регіональна кухня, локальний продукт |
Дата публікації: | 2024-12-09 12:49:37 |
Останні зміни: | 2024-12-09 12:49:37 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Українська подільська кухня - натуральна кухня вона трактує страви, що зроблені тільки із продуктів природнього походження. Це домашня, не фаст-фуд, також її відмінністю від других кухонь є включення до рецептів продуктів, що ростуть на городі. Подільська кухня ситна і поживна, що надає їй право входити в список кращих народних кухонь світу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29722 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29722.pdf Розмір : 5943501 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|