Репозиторій ВТЕІ
id: 29754
Назва: Удосконалення технології приготування грузинських холодних закусок із сиром (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Мософірова Анна Сергіївна, ресторан «Дебі», м.Вінниця»)
Автори: Безгодько А.
Ключові слова: технологічна схема, рецептура, страва, рецептурні інгредієнти, холодні закуски із сиром
Дата публікації: 2024-12-09 16:49:24
Останні зміни: 2024-12-09 16:49:24
Рік видання: 2024
Аннотація: Актуальністю є удосконалити технологію та рецептуру грузинських холодних закусок із сиром.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29754
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29754.pdf Розмір : 1508106 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити