id: | 29757 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва твердих сирів (за матеріалами «Приватне підприємство «Чагівське», с. Чагів, Вінницька обл.») |
Автори: | Мельник К. |
Ключові слова: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, рецептура, тверді сири, мак |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:55:00 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:55:00 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою роботи є розширення асортиментного ряду твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання на Актуальністю є використання маку у технології твердих сирів та дослідження показників якості виробничого процесу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29757 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29757.pdf Розмір : 7357637 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|