Репозиторій ВТЕІ
id: 29757
Назва: Удосконалення технології виробництва твердих сирів (за матеріалами «Приватне підприємство «Чагівське», с. Чагів, Вінницька обл.»)
Автори: Мельник К.
Ключові слова: харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, рецептура, тверді сири, мак
Дата публікації: 2024-12-09 16:55:00
Останні зміни: 2024-12-09 16:55:00
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою роботи є розширення асортиментного ряду твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання на Актуальністю є використання маку у технології твердих сирів та дослідження показників якості виробничого процесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29757
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29757.pdf Розмір : 7357637 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити