Репозиторій ВТЕІ
id: 29858
Назва: Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг
Автори: Рябенька М.
Ключові слова: конкурентоспроможність, управління конкурентоспроможністю, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2024-12-11 12:14:29
Останні зміни: 2024-12-11 12:14:29
Рік видання: 2023
Аннотація: Жорстка конкуренція у сфері ресторанного бізнесу змушує підприємців змінювати пріоритети розвитку бізнесу. Розвиток ринку ресторанних послуг залежить від факторів більш тривалого характеру, пов’язаних із якісними характеристиками послуг, а також із використанням і утриманням конкурентних переваг.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29858
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 12 жовт. 2023 р. Львів, 2023. С. 129-132
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29858.pdf Розмір : 2639062 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити