id: | 29858 |
---|---|
Назва: | Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг |
Автори: | Рябенька М. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, управління конкурентоспроможністю, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2024-12-11 12:14:29 |
Останні зміни: | 2024-12-11 12:14:29 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Жорстка конкуренція у сфері ресторанного бізнесу змушує підприємців змінювати пріоритети розвитку бізнесу. Розвиток ринку ресторанних послуг залежить від факторів більш тривалого характеру, пов’язаних із якісними характеристиками послуг, а також із використанням і утриманням конкурентних переваг. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29858 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 12 жовт. 2023 р. Львів, 2023. С. 129-132 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29858.pdf Розмір : 2639062 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|