Репозиторій ВТЕІ
Колекція: Конференції
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) РІК РЕЙТ
29399 Зарубіжний досвід розвитку винного туризму Чорна Н.М. 2024-06-17 36
29398 Міста як важливі центри культурно-пізнавального туризму Чорна Н.М. 2024-06-17 29
29369 Формування бренду туристичної дестинації як фактор регіональної політики Кізюн А.Г. 2024-06-14 37
29363 Аналіз міжнародного туристичного ринку: регіональний аспект Кізюн А.Г. 2024-06-14 38
29319 Державна допомога малозабезпеченим сім'ям та особливості її призначення Павлюк Т.І. 2024-05-09 52
29307 Зарубіжний досвід житлового субсидіювання Павлюк Т.І. 2024-05-09 48
29288 Стан та етапи управління соціальною відповідальністю вітчизняних підприємств Кривенька Т., Павлюк Т. 2024-05-09 47
29251 Переваги та недоліки впровадження автоматизованих систем управління в закладах ресторанного бізнесу Постова В.В. 2024-03-11 134
29246 Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі (на прикладі ринку ресторанних послуг м. Вінниці) Постова В.В. 2024-03-05 99
29221 Стратегічні орієнтири розвитку сталого туризму у повоєнний період Антонюк К.Г. 2024-02-09 103
29213 Soft Skills Development of Future Job Seekers within Higher Education Osaulchyk O. 2024-02-07 100
29189 Ефективність застосування інтерактивних методів навчання при формуванні комунікативної компетентності майбутніх філологів Ткачук Т.І. 2024-01-25 86
29184 Using corpora in the language learning process Tkachuk T., Matsera O. 2024-01-25 89
29166 Формування іншомовної комунікативної компетентності здобувачів вищої освіти Тимощук Н.М. 2024-01-04 112
29149 Сучасні англійські лексичні інновації як слова війни Тимощук Н.М. 2023-12-04 135
29101 Характеристика основ маркетингової діяльності туристичних підприємств Антонюк К.Г. 2023-10-10 129
29051 Активізація міжнародної діяльності як індикатор підвищення прибутковості підприємства Хачатрян В.В., Стратійчук В.М. 2023-09-13 112
29004 Інституційні перетворення у формуванні ринку праці за умов євроінтеграції Юрчик І.Б. 2023-08-29 104
29001 Соціальні інновації, як фактор соціально-економічного розвитку Юрчик І.Б. 2023-08-29 113
28997 Застосування THERMOMIX у технологічному процесі приготування нетрадиційного хумусу Іваніщева О.А. 2023-08-29 134